Cum poti ajuta

Donatiile oamenilor generosi care sustin activitatea noastra sunt motivul pentru care Asociatia Civitera poate sa faca ceea ce face. Datorita donatiilor tale, noi vom putea sa ducem misiunea noastra mai departe si sa ajutam cat mai multe persoane si comunitati care au nevoie de noi.

Fiecare donatie, oricat de mica ar fi ea, este un mare ajutor pentru Asociatia Civitera si pentru toti cei care beneficiaza de proiectele pe care le derulam, iar fiecare contributie financiara ne ajuta sa ne apropiem mai mult de indeplinirea obiectivelor pe care le-am stabilit.

Vreau sa fiu membru cotizant

Membrii cotizanti joaca un rol foarte important in activitatea asociatiei noastre. Datorita tie si a altor oameni generosi care opteaza sa contribuie lunar catre Asociatia Civitera, putem sa ducem misiunea noastra mai departe si sa creem noi proiecte benefice pentru societatea in care traim cu totii.

Mai mult

Vreau sa sustin un proiect

Daca vreunul dintre proiectele noastre ti-a atras in mod special atentia, il poti sustine in mod direct printr-o donatie, indiferent de suma cu care vrei sa contribui. Tot ce trebuie sa faci este sa mentionezi denumirea proiectului la detaliile platii tale, iar intreaga suma va fi distribuita in mod exclusic catre proiectul pe care ai ales sa il sustii.

Vreau sa directionez 3,5% din impozitul pe venit

Orice persoana fizica, cetatean al Romaniei, are dreptul de a directiona 3,5% din impozitul pe venit catre o asociatie, fundatie sau organizatie non-guvernamentala la alegerea sa. Directionand 3,5% din impozitul pe venit, vei ajuta Asociatia Civitera sa creasca si sa se dezvolte si vei contribui, prin intermediul proiectele noastre, la solutionarea a numeroase probleme comunitare.

Mai mult

Vreau sa sponsorizez Asociatia Civitera

Sponsorii nostri joaca un rol important in activitatea si proiectele desfasurate de Asociatia Civitera. Sponsorizand proiectele noastre vei putea sa implici in mod activ compania ta in comunitatea din care aceasta face parte, contribuind la imbunatatirea societatii in care opereaza firma pe care o conduci.

Mai mult
Top