Cum poti sa te implici

Vreau sa fiu voluntar

Avem mereu nevoie de voluntari implicati pentru proiectele pe care le desfasuram, asa ca ne bucuram foarte mult daca vrei sa faci parte din echipa noastra. Asociatia Civitera te invita sa participi la oricare din proiectele aflate in derulare, unde vei putea sa-ti pui in valoare abilitatile si, in acelasi timp, sa faci un bine comunitatii.

Expertiza si cunostintele tale sunt importante pentru noi si ne vor ajuta sa ducem misiunea noastra mai departe, asa ca nu ar trebui sa eziti sa te inscrii in programele noatre de voluntariat, daca vrei sa contribui la proiectele Civitera.

Daca vrei sa devii voluntar, tot ce trebuie sa faci este sa completezi formularul de mai jos, iar echipa noastra va lua legatura cu tine pentru a stabili detaliile viitoarei noastre colaborari. Iti multumim pentru interes si asteptam cu nerabdare sa faci parte din echipa noastra!

  Vreau sa propun un proiect

  Implicarea cetatenilor este esentiala pentru succesul misiunii noastre. Tocmai de aceea suntem mereu deschisi la idei noi, precum si la propuneri din partea cetatenilor. Primul pas in realizare oricarei schimbari este constientizarea problemei, asa ca e foarte important sa nu ramai tacut daca simti ca poti contribui in mod pozitiv la misiunea noastra.

  Cu ajutorul tau vom putea imbunatati constant felul in care actionam si vom putea pregati noi proiecte de impact pentru comunitatile in care traim cu totii. Tocmai de aceea, asteptam ideile tale de proiecte, precum si opiniile tale asupra felului in care putem imbunatati proiectele existente.

  Daca vrei sa propui un proiect, te rugam sa completezi formularul de mai jos, iar echipa noastra va lua in scurt timp legatura cu tine. Iti multumim pentru implicare si suntem dornici sa aflam ideile tale!

   Top