Promovare activitati prin Comunitera

Comunitera reuneste intr-o singura platforma toti furnizorii de servicii, produse si activitati din Balotesti.

Ce iti va oferi inscrierea in Comunitera?

Vizibilitate online crescuta pentru activitatea ta

Comunitera te ajuta ca activitatea ta sa fie mai usor de gasit pe internet atat de catre cetatenii localitatii, cat si de catre cei din localitatile din jur.  De multe ori informatiile se transmit pe grupurile online locale, si sunt greu de identificat. Centralizarea acestor informatii pe o singura platforma si cu toate detaliile iti va face activitatea mult mai usor de gasit.

Promovarea activitatii, serviciului sau produselor tale

Pe Comunitera se pot inscrie atat furnizorii de servicii sau produse care isi desfasoara activitatea intr-un punct fix, cat si cei care fac acest lucru la domiciliul clientului sau prin livrare. Fiecare activitate promovata ce se desfasoara intr-un punct fix va avea un pin pe harta, cu adresa exacta. Toti furnizorii vor avea si orarul de functionare afisat.

Publicitate pentru activitati, servicii sau produse

Pe Comunitera promovam activitatile, produsele si serviciile care se realizeaza pe raza comunei sau in imprejurimile acesteia. Promovam de asemenea activitatile, serviciile si produsele realizate de cetateni ai comunei in alte zone. Pe aceasta platforma se vor putea face cunoscute ofertele, promotiile, modificarile in orarul de functionare sau schimbarea datelor de contact.


    In Balotesti sunt multi cetateni care presteaza activitati, ofera servicii sau produse, dar nu sunt cunoscuti pentru ca nu au un site. Au doar pagina de Facebook, sau au un site, dar locuitorii nu stiu de el. Platforma doreste sa centralizeze toate aceste informatii de interes pentru locuitori si sa devina si un instrument de promovare a activitatilor acestora.

    Astfel cetatenii sa stie care este magazinul cel mai apropiat de ei si intre ce ore este deschis, ce alte tipuri de servicii si produse sunt furnizate de catre cetatenii din comuna si pentru cetatenii din comuna. De asemenea platforma va oferi posibilitatea ca produsele, serviciile si activitatile cetatenilor sa obtina recomandari de la clientii multumiti. Totodata pe platforma se pot lansa anunturi in legatura cu anumite promotii, oferte sezoniere, discount-uri, informatii de interes general despre activitatea respectiva.

    Top