Termeni si conditii

Va multumim pentru accesarea paginii www.civitera.ro. Ne bucuram ca ne-ati gasit si ca sunteti interesati de activitatea acestei asociatii. Vizitarea, navigarea sau folosirea informatiilor despre proiectele si articolele de pe www.civitera.ro implica acceptarea Termenilor si Conditiilor pe care le vom detalia mai jos.

Site-ul www.civitera.ro este proprietatea Asociatiatiei Pentru Cetatenie Activa Civitera, cu sediul in Balotesti, Jud. Ilfov, Str. Viselor, nr. 1H, CIF 44436975, denumita in continuare Asociatia.

Asociatia isi rezerva dreptul de a modifica termenii si conditiile de utilizare ale site-ului fara nicio notificare prealabila, orice modificare devenind efectiva si producand efecte incepand cu momentul incarcarii site-ului. Accesand link-ul „Termeni si Conditii” se poate vizualiza cea mai recenta versiune a acestora.

Atunci cand accesati site-ul recunoasteti ca sunteti de acord sa folositi acest serviciu numai in scopuri legale. Mai exact va obligati sa:

1 – nu modificati, copiati, distribuiti, transmiteti, afisati, publicati, reproduceti, transferati sau vindeti orice fel de informatie obtinute de pe sau prin intermediul acestui site;

2 – nu veti permite sau nu veti autoriza vreo terta persoana sa foloseasca site-ul pentru a transmite sau a receptiona material care contravine oricarei legi sau dispozitii legale in vigoare, de natura obscena, amenintator, agresiv, defaimator, rasista etc;

3 – nu veti desfasura si nu veti permite desfasurarea activitatilor de cracking sau hacking, sau a atacurilor de genul „negarea serviciului” (Denial of Service); utilizatorii care violeaza securitatea site-ului, a sistemelor sau retelelor serverelor pe care acesta este mentinut pot fi actionati in instanta, civil si penal;

Conexiuni catre alte site-uri

Site-ul contine conexiuni catre pagini de Internet ale unor terte parti. Prin accesarea conexiunilor catre alte site-uri va asumati raspunderea de a respecta termenii si conditiile ce guverneaza site-urile respective.

Orice includere de link-uri spre alte site-uri este realizata pentru singurul motiv de a veni in ajutorul vizitatorilor site-ului si nu implica sprijinirea de catre Asociatie a materialului disponibil pe sau prin acele site-uri si nici vreo asociere cu operatorii lor. Vizitatorul acceseaza acele site-uri si le foloseste produsele si serviciile exclusiv pe propriul risc.

Persoane imputernicite

Asa cum am aratat mai sus, cand va fi necesar din motive organizatorice, s-ar putea sa angajam terte parti ca sa proceseze sau sa analizeze datele pe care le colectam prin acest site, inclusiv datele personale ale dumneavoastra sau ale persoanelor din cadrul proiectelor pe care le propuneti. De exemplu, site-ul poate fi intretinut sau gazduit de o agentie specializata de servicii IT, si oricare dintre proiecte poate fi administrat/desfasurat prin intermediul unei agentii specializate de promovare a evenimentelor, ce are calitatea de persoana imputernicita. Acesti furnizori si alte terte parti sunt obligati prin contract sa nu foloseasca datele dumneavoastra personale in niciun alt fel decat cel pe care l-am precizat, iar identitatea lor va va fi dezvaluita inca de la inceput, astfel incat sa va puteti manifesta acordul sau dezacordul, in deplina cunostinta de cauza.

Protectia datelor personale si a vietii private

Prin accesarea site-ului si/sau completarea formularelor de pe site sau dezvaluirea datelor cu caracter personal prin orice alta metoda prevazuta pe site, fiecare utilizator isi exprima acordul expres si neechivoc ca Asociatia Pentru Cetatenie Activa Civitera sa acceseze datele sale personale, inclusiv a celor stocate  pe retele de socializare (gen Facebook, Twitter, etc) precum si sa le stocheze si utilizeze. Toate acestea vor putea fi incluse in baza de date a Asociatiei Pentru Cetatenie Activa Civitera.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice Asociatia Pentru Cetatenie Activa Civitera are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizeaza utilizatorul despre utilizator, societatea/ afacerea pe care o reprezinta sau proiectul propus. Scopul prelucrarii datelor este potrivirea furnizorilor de date cu caracter personal cu proiectele dezvoltate de asociatie.

Conform dispozitiilor art. 20 alin.(1) din Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si Asociatia Pentru Cetatenie Activa Civitera are obligatia de a aplica masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat, precum si impotriva oricarei alte forme de prelucrare ilegala.

Drepturile de autor (Copyright)

intregul continut al site-ului www.civitera.ro, incluzand, texte, imagini, grafice, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea Asociatiei Pentru Cetatenie Activa Civitera sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente de pe site-ului www.civitera.ro, sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala puteti folosi adresa de mail la contact@civitera.ro.

Nicio reproducere a oricarei parti a acestui site nu poate fi vanduta sau distribuita in scopuri comerciale si nici nu poate fi modificata sau folosita in alte lucrari, publicatii sau site-uri, fie ca este vorba de un format electronic sau tiparit, sau postata pe alt site fara acordul prealabil al Asociatiei.

Articolele publicate pe www.civitera.ro apartin in totalitate autorilor si se afla sub protectia Legii si drepturilor de autor. Preluarile de alte articole se vor face cu mentionarea sursei si link direct catre site-urile respective. Informatiile furnizate in articolele preluate vor fi guvernate de Termenii si conditiile site-urile de pe care se face preluarea.

Litigii

Prin folosirea, vizualizarea sau oferirea de informatii pe acest site, utilizatorul a luat la cunostinta asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si Conditiile de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si Asociatia Pentru Cetatenie Activa. In cazul unor eventuale conflicte intre Asociatia Pentru Cetatenie Activa si beneficiarii proiectelor sale si/sau voluntarilor, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila in minim 30 de zile lucratoare.

Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instant competent in conformitate cu legile romane in vigoare.

Diverse

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu trimiterea formularului de inscriere in asociatie sau de inscriere a unui proiect, persoanele accepta fara obiectiuni Conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Prin accesarea si folosirea site-ului, confirmati ca ati citit si acceptat acesti termeni si conditii. Utilizarea site-ului de catre dumneavoastra implica acceptarea neconditionata a acestor termeni si conditii.

In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii, va rugam incetati navigarea pe acest site.

Top