aug.

5

Ateliere educative pentru copii Civitera

Ateliere educative pentru copii Civitera

Începând cu mijlocul lunii august vom desfășura ateliere susținute de doamna C.C., după modelul șezătorilor de altădată.  Atelierele vor cuprinde în cea mai mare parte cusături, realizarea unor obiecte decorative. Repararea și recondiționarea hainelor sau a jucăriilor de pluș. Confecționarea unor păpuși sau obiecte casnice utile în gospodărie, modelarea lutului etc.. Atelierele se vor desfăşura la locaţia noastră din la din Calea Bucureşti, Nr. 23 (la DN1, lângă Asia Magazin).

Ce facem la atelierele educative pentru copii

Dorim ca obiectele obținute în cadrul atelierelor noastre să fie realizate în cea mai mare parte din materiale naturale. Pânză naturală, lemn, pănuși, plante uscate, lână etc., în limita posibilităților. Dar și din altfel de materiale ce pot fi recondiționate și cărora să li se dea altă întrebuințare. Desfășurarea acestor ateliere vine din nevoia ca oamenii, și mai ales copiii să fie împreună. Să comunice în tihnă, cu răbdare, într-un mediu plăcut și liniștit, care să-i readucă aproape de natură și de ei înșiși. Precum și din dorința dezvoltării abilităților practice ale copiilor, continuând tradiții și obiceiuri românești aproape pierdute.

Căror copii se adresează atelierele educative Civitera

Atelierele sunt doar pentru cei care își doresc cu adevărat să lucreze cu sârguință, să ducă la bun sfârșit un lucru început. Să-i respecte pe cei din grup și să petreacă timpul bucurându-se împreună cu ceilalți. Suntem convinşi că vom crea grupuri de copii îndemânatici, responsabili și isteți. Copii care vor ști să prețuiască și să se bucure de tot ceea ce natura ne-a dăruit din plin.

Înscriere atelier educativ „Poveste cu pescari” susţinut de Civitera 

Prima temă a atelierului va fi: ,,Poveste cu pescari” – lectura unei povești japoneze și realizarea unui colaj din materiale aduse de mare la țărm. Atelierul se adresează în special copiilor cu vârste între 6 şi 12 ani. Durata de desfăşurare a atelierului este de aproximativ 2 ore.

Pentru a participa la acest atelier, puteţi face donaţie de 70 de lei în contul Asociaţiei Civitera (RO51BTRLRONCRT0606398701). Pentru copii care participă deja la cursurile de Aikido şi Dans susţinute de asociaţia noastră, donaţia pentru participare va fi de 50 de lei.

Înscrierile se pot face folosind formularul de mai jos:

https://civitera.ro/ateliere-educative-pentru-copii-civitera/

 

 

Formular inscriere

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Top