feb.

17

Concurs de sah in Balotesti – Martie 2022

Civitera organizeaza un concurs de sah, adresat copiilor din Balotesti si imprejurimi. Concursul se adreseaza copiilor care nu au depasit varsta de 14 ani. Organizam acest concurs pentru a-i incuraja pe copii care practica acest sport sa se dezvolte si sa continue. Este o ocazie buna si pentru cei care nu joaca sah sa vada ce inseamna, si de ce nu, sa isi descopere o noua pasiune. Sahul este un sport la mintii, care antreneaza gandirea, atentia si memoria. El poate fi practicat de catre oricine si niciodata nu este prea tarziu sa incepi sa joci sah.

”Şahul este totul: artă, ştiinţă şi sport.”

De ce organizam acest concurs pentru copii?

”Şahul este un joc util şi onest, indispensabil în educarea celor tineri.”

Civitera crede ca doar daca ne sustinem si incurajam dezvoltarea copiilor putem face ceva pentru viitorul nostru. De aceea acest concurs de sah, adresat copiilor, reprezinta un proiect la care tinem foarte mult. In Balotesti am vazut ca sunt copii care joaca sah, si vrem sa le incurajam pasiunea. Pentru organizarea si desfasurarea concursului vom beneficia de ajutorul si suportul mai multor profesori de sah.

Cum se desfasoara inscrierile

Completand formularul de inscriere de pe site veti trece datele de identificare ale d-voastra si ale copilului pe care il inscrieti. Daca aveti mai multi copii pe care ii inscrieti va trebui sa completati de mai multe ori formularul. In functie de numarul de copii inscrisi, varsta acestora, daca sunt legitimati sau nu la un club de sah, vom organiza grupele si vom stabili regulamentul de desfasurare.

Inscrierile se pot face pana la finalul lunii februarie: 28 februarie 2022. 

Dupa finalizarea inscrierilor, in functie de numarul de participanti, vom anunta datele si locul unde se va desfasura concursul, pe etape.

Toti copii vor primi negresit diplome si premii pentru participare. Cei mai buni dintre ei vor putea participa gratuit intr-o tabara la munte pe care dorim sa o organizam in viitorul apropiat, plus alte premii.

Recompensam performanta

Proiectul este primul dintr-o serie cat mai lunga speram. Scopul acestor proiecte pe care urmeaza sa le lansam este de a identifica si recompensa copii performanti, din mai multe domenii.

Update 1 proiect

Inscrierile pentru acest concurs s-au incheiat pe 15 martie 2022.

Update 2 proiect

Evenimentul a avut loc sambata, 2 aprilie. La concurs au participat 20 de copii cu varste intre 7 si 14 ani. S-au jucat 7 runde de sah rapid, in urma carora s-au premiat special primele 3 locuri pe 3 categorii de varste: 8, 12 si 14 ani. Bineinteles, la finalul celor 5 ore, toti participantii, indiferent de punctele obtinute au primit medalii, diplome si cadouri. Am ramas profund impresionati de interesul si seriozitatea aratate de copii pe toata durata evenimentului. Ne bucuram ca exista un real interes pentru acest joc al mintii. Noi ca organizatori ne-am simtit minunat si dorim sa continuam sa sustinem acest sport si in viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top