apr.

10

CUPA IPA 1 – Izvorani 2022

Asociaţia pentru cetăţenie activă – Civitera a susţinut echipa organizaţiei IPA Bucureşti Penitenciare la turneul de minifotbal de la Izvorani. Turneul a fost organizat de Asociaţia Internaţională a Poliţiştilor – Regiunea Ilfov şi s-a întins pe 4 zile: 7-10 Aprilie. Am avut parte de o vreme foarte frumoasă şi de meciuri echilibrate şi jucate cu mult patos. Echipa susţinută de noi a terminat grupă pe un meritos loc 3 în condiţiile în care primele 2 calificate din grupa noastră au ajuns în semifinale. Mai mult decât atât echipa de pe locul 1 din grupa noastră a fost şi câştigătoarea competiţiei.

A fost un eveniment la care am participat din dorinţa de a susţine în primul rând activităţile sociale ale organizaţiilor nonguvernamentale. În al doilea rând am susţinut sportul de echipă şi am încercat să învăţăm ceva din ceea ce presupune organizarea unor astfel de competiţii. Considerăm că am avut multe de învăţat, iar prezenţa noastră la eveniment a fost un câştig pentru organizaţia noastră. Am cunoscut oameni noi şi am aflat  despre multitudinea de evenimente pe care IPA România le organizează. Asociaţia Civitera va participa şi susţine în continuare acţiunile şi evenimentele IPA România.

Un comentariu la “CUPA IPA 1 – Izvorani 2022

  1. Foarte faina postarea. Tocmai am dat peste blogul tau si am vrut sa spun ca mi-a placut cu adevarat sa navighez pe postarile tale de pe blog. In orice caz, ma voi abona la feedul tau si sper sa scrii din nou foarte curand!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top