oct.

3

Cursuri Engleză pentru copii Baloteşti

UPDATE CURSURI ENGLEZĂ PENTRU COPII BALOTEŞTI

În urma sesiunilor demonstrative susţinute sâmbăta trecută, am stabilit să încercăm să formăm grupe 6-10 elevi. Cursurile se vor desfăşura în fiecare miercuri de la 09:30 (grupele de copii care pot ajunge dimineata) şi de la 16:30 şi 17:30 (pentru cei care nu pot ajunge dimineaţa).

Cursurile vor începe miercuri 18 Octombrie. În prezent avem înscrieri pentru toate spaţiile orare, dar nu pentru toate suficienţi de mulţi copii pentru a forma grupe complete. Motiv pentru care continuăm înscrierile până pe 16 Octombrie, urmând să comunicăm pe 17 cu câte grupe vom începe.

Iscrierile se vor putea face în continuare pe site, prin formularul existent pe proiect (https://civitera.ro/cursuri-engleza-pentru-copii-balotesti/), dar şi printr-un e-mail trimis la adresa inscrieri@civitera.ro.

CURSURI ENGLEZĂ PENTRU COPII BALOTEŞTI

Deschidem înscrierile pentru sesiuni demonstrative de engleză. În weekend-ul acesta, sâmbătă şi duminică (în funcţie de numărul de înscrieri), ne vedem de la 10:00-11:00 şi de la 11:10-12:10 la aceste sesiuni. În aceste sesiuni demonstrative vom face şi testarea copiilor, ca să vedem nivelul la care sunt.

Cui se adresează cursurile ?

Ne dorim să avem grupe în funcţie de nivelul copiilor şi/sau vârste: preşcolari (6-10 ani) şi şcolari (11-15 ani). Este important acest lucru deoarece diferă modul de lucru.

Cine va realiza cursurile ?

Predarea cursurilor se face de către doamna Oana Buzea, cadru didactic calificat, cu experienţă bogată şi îndelungată în domeniu. Încheierea cursurilor va fi marcată de un test (gratuit), care va avea ca scop evaluarea progresului înregistrat de către fiecare cursant. Cursurile au ca scop pregătirea copiilor la un nivel ridicat al limbii engleze, astfel încât ei să se poată aplica la testările oficiale pentru obţinerea CERTIFICATELOR CAMBRIDGE. Oana ne poate susţine în acest demers.

Frecventa cursurilor ?

Cursurile se vor realiza de 2 ori pe săptămână, iar zilele şi orele vor fi stabilite ulterior, în funcţie de grupele formate.

Cât costă cursurile ?

Participarea la cursuri se va face în baza unei donaţii lunare de 320 lei (40 lei/sedinta) în contul RO51BTRLRONCRT0606398701, către Asociaţia Civitera

Cum mă pot înscrie ?

Înscrierile se pot face folosind formularul de pe site. Update-uri şi informaţii despre acest curs vom apărea şi pe pagina de facebook Civitera.

 

Formular inscriere

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Top