mai

22

Inscriere cursuri demonstrative dans luna Iunie 2023

Având în vedere interesul crescut arătat pentru cursurile de dans, în luna Iunie vom mai face câteva sesiuni demonstrative. Joi, 22.06, vom mai face o sesiune Demo de la ora 18:00. Pentru a vă înscrie copiii la această sesiune, vă rog să folosiţi formular de mai jos.

https://civitera.ro/inscriere-cursuri-demonstrative-dans-luna-iunie-2023/

–––––

Ana împreună cu Civitera vă invită la dans. În luna Mai 2023 vă puteţi înscrie la cursuri demonstrative de dans pentru copii. Pentru a-i înscrie pe copii, puteţi folosi formularul de mai jos. Cursurile se adresează în prima fază a proiectului copiilor cu vârste între 5 şi 12 ani. Ne dorim să începem cu două grupe de vârstă, una pentru 5-7 ani şi cealaltă 8-12 ani.  În cazul în care apar înscrieri şi pentru copii mai mari de 12 ani sau pentru adulţi, luăm în calcul organizarea de cursuri şi pentru aceştia.

Grupele şi programul se vor fixa în funcţie de discuţiile pe care le vom avea ulterior participării la cursurile demonstrative.

Pe 23 mai vom avea prima sesiune demonstrativă de la ora 17:00.

Joi, 25 mai, de la ora 17:00 a doua sesiune demonstrativă de dans. Îi aşteptăm la sesiune de astăzi pe cei înscrişi pentru grupele 8-12 ani dar şi pe cei din grupele 5-7 care nu au ajuns la sesiunea de marţi.

 

Formular inscriere

    3 comentarii la “Inscriere cursuri demonstrative dans luna Iunie 2023

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Top